Moderni trubači

Moderni trubači

moderni trubači sviraju vama za bilo koje slavje, možete nas kontaktirati ili preporučiti vašim prijateljima. Dostupni smo 24/7 NOV STOP

Moderni trubači

Zašto je naš moderni trubački orkestar!

U našem orkestru ima sve što baš vama treba, značajno smo najbolji trubači Srbije. Možete se odlučiti za naš trubački orkestar Milana Miće Petrovića Pobednika Guče i lagano uživati uz najbolje zvuke trube. Naša truba je značaj vašeg slavlja budite sigurni u našem kvalitetu muzike, jednako obučeni svi raspoloživi za rad i gostoljubivost na prvom mestu!

Naš trubački orkestar je baš fenomenalna priča koja se nezaboravlja, uvek sa zadovoljstvom uveličamo svako vaše veselje da se pamti po dobrom raspoloženju! Kada je muzika dobra onda je vaše slavlje uspešno, gosti su vam razigrani raspevani a to samo može naš trubački orkestar. Naš orkestar Trubači Milana Petrovića Pobednika Guče dolazi i sa svim srcem svojim orkestrom on to ispoštuje!

Ako se budete rešili za naš trubački orkestar, rado ćemo se potruditi da vas ispoštujemo i dođemo za svadbe i veselja isključivo vašem pozivom. Nepravimo pitanje koje je slavlje, bitno je da nas blagovremeno obavestite o bilo kom događaju da bih bili spremniji.

Svih vrsta pesama sviramo, počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta. Narodne, strane, zabavne, Džes Bly, Clasic, Rooc… Sviramo i po vašoj želji starogradske pesme koje čovek može da razume, Poslušajte nas uživo iz Guče.

Sviramo svih vrsta veselja!

Moderni trubači za svadbe, venčanja, veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, punoletstva, rođendane, slave, proslave, doček nove godine, festivale i koncerte. Za razliku od drugih orkestra smo najbolji, možemo vam izaći u susretu bilo kako! Čekamo vaš pravi poziv

Moderni trubači cena, cene, cenovnik, telefon, kontakt Viber WhatsApp..

Naša cena je normalna velikost, naše cene se kreću od 50eu do 2.500e na svaki način možemo vam ispuniti vaše zahteve zato su vam tu Moderni trubači koji znaju šta nude.