Skip to content

Trubači Valjevo

trubaci srbija

Trubači Valjevo

100.00€

Trubači Valjevo su idealno najbolji trubački orkestar koji nikog ne ostavljaja ravnodušnim. Možete sami izabrati vašu cenu kao što je na početku, trubači će vam baš biti po vašoj Ceni. Trubaci Valjevo

Trubači Valjevo
trubaci

Organizujete veselje, proslavu ili svadbu… U potrazi ste za trubačkim bendom koji će ispuniti vaša očekivanja? Na pravom ste mestu. Naši trubakči bendovi su poznati širom Valjeva.

Naše iskustvo je veliko, repertoari pesama su takođe veliki. Tako da se sa nama možete dogvororiti unapred o repertoaru pesama koje Sviraju na vašoj svadbi jer bilo koje veselje. Ako kojim slučajem imate nedoumicu oko odabira pesama ne brinite rado ćemo vam pomoći da izaberete najbolje pesme za vaše goste. Naše iskustvo oko organizovanja slavlja, svadbi i rođenja je veliko, tako da sve pesme poznajemo i znamo koje su popularne.

Trubači Valjevo za svadbe

Trubači za svadbe Valjevo  su uvek raspoloženi za svirku i postizanje dobrog raspoloženja. Dovoljno je da nas pozovete ili kontaktirate putam vibera, whatsapp-a ili samo sms-om i mi ćemo rado odmah odgovoriti na vaš upit.

Trubači su poznati širom Valjeva i regiona tako da se možete osloniti na nas. Isto tako cena svirke je jako povoljna tako da ne trebate strapeti o ceni. Dovoljno je da se pobrinete za vaše zvanice, a mi ćemo učiniti ostalo.

Pravi trubači su uvek tu za vas i vaše goste. Bilo da organizujete svadbu, rođenje, krštenje, rođendan ili neku drugu svečanu priliku, možete se osloniti na nas. Za svako vaše veselje imamo pravi repertoar pesama i uvek se možemo dodatno konsultovati sa vama oko samog repertoara.

Zvuk trube je čaroban i dovodi atomsferu do usijanja. Vaši gosti će sigurno biti vedri, nasmejani i puni dobrog raspoloženja. Dobro raspoloženje znači da će vaše veselje biti upamćeno i dugo će se pričati o njemu. Mi ćemo atomosferu dovesti do usijanja tako da će svi biti zadovoljni i puni dobrog duha.

Trubači Valjevo orkestar Balkan Brass

Gde god da organizujete slavlje u Boru ili okolini možete nas slobodno unapred kontaktirati. Mi dolazimo tamo gde se organizuje vaše slavlje ili na mestu gde nam vi kažete. Neka vaš najradosniji trenutak bude upamćen na pravi način. Naš trubački Bend Balkan Brass će se potruditi da snagom trube probudi najbolje raspoloženje u vašim gostima i da budu razigrani do zore.

trubaci Valjevo

Trubači Valjevo cena Cene kontakt cenovnik trubača!

Trubači su trubački sastav koji se proslavio na raznim manifestacijama širom Srbije, regiona i Evrope. Tako da mi poznajemo pravi način da ulapšamo vaše slavlje i veselje. Iskustvo sviranja na svadbama, veseljima i slavljima je veliko tako da vas nećemo izneveriti i bićete više nego zadovoljni. Trubaci Valjevo

Trubači Valjevo – najbolji trubači iz Bora
Kontaktirajte nas i na taj način ćemo zajedno da učinimo vaše slavlje nezaboravnim. U svim Gradovima okoline Valjeva dolazimo vašem pozivom.
Back to top