Skip to content

Trubači Žabalj

najbolji trubaci

Trubači Žabalj

150.00€

Trubači Žabalj za svadbe venčanja, veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, proslave, punoletstva, rođendane, koncerte i festivale. Dolazimo unapred isključivo vašem pozivom.

Trubači Žabalj

Tradicionalni srpski duvački orkestar koji se nalazi u Žablju, Srbija. Osnovan 1891. godine, ovaj bend se već dugi niz godina bavi muzikom i nastavlja da bude popularan izbor za tradicionalne srpske manifestacije. Bend ima osam članova koji se specijalizuju za sviranje tradicionalne srpske i balkanske muzike, uključujući popularne pesme poput „Kafana je moja istina“ i „Vranjske oči“. Na repertoaru benda su i popularni hitovi iz 60-ih, 70-ih i 80-ih.

Pozovite najbolje trubače!

Trubači Žabalj je jedinstveno iskustvo koje će sigurno obradovati svakog ljubitelja muzike. Bilo da se radi o venčanju, rođendanu ili bilo kojoj drugoj posebnoj prilici, Trubači Žabalj će sigurno doneti jedinstvenu i prijatnu atmosferu na svaki događaj.

Trubaci Zabalj su savršen izbor za Vaše svadbe jer bilo kog slavlja. Uz dugogodišnje iskustvo, oni će sigurno učiniti vaš poseban dan još nezaboravnijim. Njihov tim profesionalnih muzičara ispuniće vaše venčanje tradicionalnom srpskom muzikom, stvarajući atmosferu veselja i slavlja. Od živahnih, energičnih melodija do opuštenijih melodija, Trubači Žabalj će se pobrinuti da vaše venčanje ostane za pamćenje. Bez obzira da li tražite tradicionalnu narodnu muziku ili modernije melodije, oni vam mogu pružiti sve.

Takođe možete da prilagodite svoju listu pesama tako da odgovara raspoloženju vašeg venčanja. Uz njihovu veliku muzičku biblioteku, sigurno ćete pronaći nešto što volite. Neka Trubači Žabalj svojim jedinstvenim zvukom učine vaš dan venčanja još posebnijim.

Orchestra Balkan
Trubaci Zabalj je savršeno mesto za doživljaj tradicionalne srpske muzike i kulture. Smešten u srcu grada, ovo živahno mesto nudi jedinstvenu atmosferu za svaku priliku. Od venčanja do korporativnih događaja, Trubači  ima šta da ponudi svima. Mesto se može pohvaliti nizom tradicionalne srpske muzike, od narodnih pesama do energičnih plesnih tonova. Uz širok izbor tradicionalnih instrumenata, muzičari stvaraju živu i živahnu atmosferu.
Trubaci Niska Banja
Mesto je takođe poznato po pristupačnim cenama, što ga čini savršenim izborom za bilo koji budžet. Bilo da želite da organizujete venčanje ili korporativni događaj, Trubaci imaju savršen paket cena koji odgovara vašim potrebama. Za one koji žele da dodaju malo zabave svom događaju, mesto takođe nudi niz mogućnosti za zabavu, od časova tradicionalne srpske igre do nastupa muzike uživo.
Doživite najbolje od srpske kulture i muzike u Trubacima Žablja. Sa svojim pristupačnim cenama i jedinstvenom atmosferom, savršeno je mesto za proslavu svake prilike.
Najbolji trubaci su jedan od najpoznatijih i najomiljenijih srpskih bendova tradicionalne muzike. Ovaj bend je poznat po jedinstvenom stilu narodne muzike, kombinujući tradicionalne balkanske melodije sa modernim ritmovima. Bend je osnovan u Novom Sadu pedesetih godina prošlog veka i aktivan je i danas. Stekli su međunarodno priznanje za svoju inovativnu muziku i nastupali su u zemljama širom sveta. Njihova muzika je mešavina tradicionalne narodne i romske muzike, popa i džeza, stvarajući prelep i jedinstven zvuk. Najbolji trubaci su nezaobilazni deo za sve koji traže jedinstveno i nezaboravno muzičko iskustvo.
Back to top