Skip to content

Trubači Negotin

trubači beograd

Trubači Negotin

100,00€

Trubači Negotin su poznati orkestar trubača iz istočne Srbije, poznat po energičnom sviranju i autentičnom trubačkom zvuku. Ovaj orkestar, osnovan daleke 2001. godine, nosi titulu najstarijeg trubačkog orkestra u Negotinu.

Negotinski trubači postali su poznati širom sveta zahvaljujući svojim nastupima koji spajaju tradicionalnu trubačku muziku sa modernim zvucima i ritmovima. Njihova virtuoznost i strast prema muzici oduševljavaju publiku gde god da se pojave.

Trubački orkestar Negotin imaju značajnu ulogu u srpskoj kulturi i tradiciji, gde se truba smatra jednim od najvažnijih instrumenata. Trubači Negotin su čuvari tradicije i nasleđa koje prenose sa kolena na koleno.

Njihov repertoar obuhvata različite vrste muzike, od tradicionalnih srpskih pesama do Vlaških hitova. Njihovi nastupi na svadbama, festivalima i drugim događajima uvek se dočekuju sa oduševljenjem i radošću.

Trubači Negotin su za svoj rad i doprinos srpskoj kulturi dobili brojna priznanja i nagrade. Njihova muzika je neizostavni deo srpskih slava i veselja, gde stvaraju atmosferu radosti i zajedništva.

Trubači Negotin su svojom muzikom postali simbol srpske tradicije i ponosa. Njihov uticaj seže daleko van granica Srbije, doprinoseći promociji srpske kulture i identiteta širom sveta.

Trubači Negotin

Trubači Negotin

Obaveštavam vas da su negotinski trubači za svadbe dostupni za svih nastupa na svadbama. Svojim impresivnim muzičkim umećem i bogatim iskustvom, Trubači Negotin za svadbe su idealni za stvaranje atmosfere pune radosti i energije na vaš poseban dan.

Ne ustručavajte se da se obratite nama – Trubači za svadbe Negotin kako biste osigurali njihovo prisustvo na Vašem venčanju i dozvolili im da Vašu proslavu učine nezaboravnom svojom muzikom.

Želimo da vas obavestimo da su cene nastupa Trubača u Negotinu trenutno prilagođene tržišnim uslovima i za svaku izvođenu uslugu formira se individualna ponuda. Cene mogu varirati u zavisnosti od dužine nastupa, broja muzičara, lokacije događaja, kao i dodatnih usluga poput prevoza i smeštaja.

Uobičajeno je da se cena formira na osnovu satnice, gde se posebno naplaćuje svaki sat nastupa, kao i putni troškovi ukoliko je potrebno da muzičari putuju van Negotina. Takođe, ukoliko postoji potreba za dodatnom opremom poput ozvučenja ili rasvete, cene se mogu dodatno prilagoditi.

Pre nego što rezervišete Trubače za vašu svečanost, preporučujemo da se direktno obratite agenciji ili izvođačima kako biste dobili preciznu ponudu i dogovorili sve uslove saradnje. Važno je imati u vidu da visoka cena može garantovati kvalitetan i profesionalan nastup, tako da je važno odabrati muzičare koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite više informacija o cenama Trubača u Negotinu, slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam pružili sve potrebne informacije. Hvala na interesovanju i nadamo se uspešnoj saradnji.

Srdačan pozdrav,
Vaši Trubači u Negotinu

Back to top