Skip to content

Trubači Nova Pazova

trubaci srbija

Trubači Nova Pazova

60,00€

Trubači Nova Pazova je poznati trubački orkestar sa sedištem u Novoj Pazovi. Ovaj orkestar je osnovan pre više od 50 godina i postao je prepoznatljiv po energičnom sviranju i besprekornom izvođenju tamburaške muzike. Članovi orkestra su vrhunski muzičari sa velikim iskustvom u sviranju tambure i trube, što rezultira izvanrednom harmonijom i melodijom.

Novopazovački trubači redovno nastupaju na raznim manifestacijama, svadbama, festivalima i drugim manifestacijama širom regiona i šire. Njihov repertoar obuhvata tradicionalne srpske tamburaške pesme, ali i moderne obrade popularnih hitova, što njihove nastupe čini atraktivnim za široku publiku.

Pored nastupa, Trubači Nova Pazova provode vreme i u edukaciji mladih muzičara, organizujući radionice i kurseve za tamburaše i trubače svih uzrasta. Cilj im je da očuvaju i promovišu bogatu tamburašku tradiciju i podstaknu mlade generacije da se bave ovom vrstom muzike.

Orkestar je dobitnik brojnih nagrada i priznanja u Guči za svoj rad, kao i za promociju trubačke muzike u zemlji i inostranstvu. Novopazovački trubači postali su simbol tradicionalne srpske muzike i ponos lokalne zajednice u Novoj Pazovi.

Sa velikom ljubavlju prema tamburaškoj muzici i predanim radom, Novopazovački trubači nastavljaju svoju muzičku avanturu i ostavljaju neizbrisiv trag u svetu tamburaške muzike. Njihov koncert doprinosi očuvanju kulturne baštine i donosi radost i veselje ljubiteljima tamburaške muzike širom sveta.

Trubači Nova Pazova

Trubači Nova Pazova

Trubači Nova Pazova za svadbe su popularni ansambl trubača koji svojim izvođenjima čini svadbene svečanosti nezaboravnim događajima. Ovaj ansambl okuplja talentirane muzičare koji svojim sviranjem tradicionalnih balkanskih melodičnih kompozicija, stvaraju veselu i energičnu atmosferu na svadbama.

Trubači za svadbe Nova Pazova su poznati po svojoj profesionalnosti, kvaliteti izvođenja i širokom repertoaru tradicionalnih i modernih melodija. Njihov nastup na svadbi garantira da će gosti uživati u vrhunskoj muzici i plesu tokom čitavog slavlja.

Osim svadbi, Trubači Nova Pazova često nastupaju i na drugim vrstama događaja kao što su rođendani, proslave, koncerti i festivali. Njihova sposobnost da prilagode svoj repertoar i atmosferu događaju čini ih popularnim izborom za različite prilike.

Pored muzičkog talenta, Trubači Nova Pazova za svadbu takođe se ističu svojim profesionalnim pristupom i fleksibilnošću prema zahtevima klijenata. Oni su spremni da sarađuju sa mladencima kako bi prilagodili svoj nastup njihovim željama i učinili svadbu posebnom i personalizovanom.

Uz Trubače Nova Pazova, svadba postaje ne samo tradicionalno slavlje već i pravo muzičko putovanje kroz balkanske melodične ritmove. Njihov zvuk truba stvara atmosferu radosti, veselja i zajedništva među svim prisutnim gostima.

Ukratko, angažovanje Trubača Nova Pazova za svadbu garantira vrhunski muzički doživljaj koji će činiti da se ovaj poseban trenutak pamti zauvek. Njihova muzika podiže duh i energiju svakog slavlja te čini da svadba bude zaista nezaboravan događaj.

Najbolji trubači

Dobar dan,

Da podelim sa vama informacije o cenama Novopazovačkih trubača. Cena usluga trubačke grupe u Novoj Pazovu može da varira u zavisnosti od specifičnih zahteva i dužine izvođenja. Obično se cena kreće od 100 do 500 Eura za ceo nastup.

Važno je imati na umu da na cene mogu uticati faktori kao što su broj članova grupe trubača, dužina nastupa, lokacija događaja i drugi specifični zahtevi naručioca. U cenu je najčešće uključen muzički nastup samih trubača, njihova priprema, putni troškovi i druga neophodna logistika.

Stoga se preporučuje da se direktno konsultujete sa Trubači Nova Pazova za ponudu i detalje u vezi sa specifičnim zahtevima događaja kako biste dobili tačne informacije i cene za vaš događaj.

Hvala vam na pažnji i nadam se da su ove informacije bile od pomoći. U slučaju dodatnih pitanja, ne ustručavajte se da kontaktirate direktno Trubači Nova Pazova.

Srdačan pozdrav,
[Milan Petrović]

Back to top