Skip to content

Trubači Split

najbolji trubaci

Trubači Split

700,00€

Trubači Split – S ponosom vam predstavljam Trubače Split, glazbenu skupinu koja je postala simbol grada Splita. Ova originalna glazbena grupa osnovana je s ciljem promicanja tradicionalne dalmatinske glazbe i kulture kroz izvođenje popularnih pjesama uz pratnju truba, klarineta i drugih tradicionalnih instrumenata.

Trubači Split svojim virtuoznim sviranjem i energičnim izvedbama osvajaju publiku diljem Hrvatske i šire. Njihov repertoar obuhvaća različite glazbene žanrove, od dalmatinskih evergreena do svjetski poznatih hitova, čime privlače širok spektar slušatelja i ljubitelja glazbe.

Osim redovitih nastupa u Splitu i okolici, Trubači Split sudjeluju na raznim glazbenim festivalima i manifestacijama te redovito gostuju na televiziji i radiju. Njihova prepoznatljiva zvuk i energija doprinose stvaranju nezaboravnih glazbenih trenutaka za sve prisutne.

Svaki član Trubača Split posvećen je svojoj glazbi i izvedbama te njeguje tradiciju dalmatinskog glazbenog nasljeđa. Kroz svoj rad i zalaganje, ova glazbena skupina promovira ljepotu dalmatinske glazbe i tradicije te doprinosi očuvanju kulturnog identiteta grada Splita.

Ukoliko želite doživjeti pravu dalmatinsku glazbenu atmosferu i uživati u izvedbama koje će vas dirnuti svojom emotivnošću i strašću, ne propustite priliku uživati u koncertu Trubača Split. Njihova glazba će vas osvojiti i ostaviti dubok dojam na vaše srce i dušu.

Trubači Split

Trubači Split

Trubači Split za svadbe muzikom i energijom mogu učiniti svaku svadbu nezaboravnom. U Splitu, kao popularnom destinacijom za vjenčanja, trubači su postali neizostavan dio svadbenih proslava.

Trubači za svadbe Split su obično sastavljeni od trubača, bubnjara i pjevača koji izvode tradicionalne narodne pjesme uz ritmičku pratnju bubnjeva. Njihov zvuk je prepoznatljiv i može unijeti posebnu atmosferu na svadbama. Često se koriste za doček mladenaca, pročelje crkve ili građanske ceremonije te za zabavu gostiju tijekom same proslave.

Uz svoj glazbeni talent, trubači Split za svadbu su poznati po svojoj energiji i interakciji s publikom. Svojim nastupima mogu podići atmosferu i potaknuti goste na ples i zabavu. Njihova prisutnost često označava veselje i slavlje na svadbama te stvara jedinstven doživljaj za sve prisutne.

Angažiranje trubača za svadbu može biti odličan način da se dodatno obogati cjelokupno iskustvo vjenčanja. Njihova glazba može dodati poseban šarm i emotivnu dubinu svakom trenutku proslave te stvoriti nezaboravne uspomene za mladence i njihove goste.

trubaci za svadbu
trubaci

Uzimajući u obzir sve navedeno, može se zaključiti da trubači Split za svadbe predstavljaju autentičan i tradicionalan element svake svadbe. Njihov talent, energija i prisutnost mogu učiniti svaku svadbu jedinstvenom i nezaboravnom.

Poštovani,

Cijena angažiranja Trubača Split ovisi o različitim faktorima kao što su trajanje nastupa, broj glazbenika, udaljenost lokacije događaja i posebni zahtjevi klijenta. Uobičajeno je da se cijena formira na temelju ovih elemenata kako bi se pružio precizan i prilagođen troškovnik.

Kada je riječ o cijeni za nastup Trubača Split, važno je kontaktirati sam bend kako bi se dogovorili detalji i dobio točan izračun troškova. Uobičajeno je da se cijena formira po satu nastupa, pri čemu se dodaju dodatni troškovi za prijevoz, opremu i dodatne glazbenike.

Također, važno je napomenuti da cijena može varirati ovisno o popularnosti benda, njihovom rasporedu nastupa i sezonalnim zahtjevima. Stoga je preporučljivo kontaktirati Trubače Split što prije kako bi se dogovorili termini i cijena za željeni događaj.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili želite dobiti detaljniju ponudu za nastup Trubača Split, slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam pružili sve potrebne informacije.

S poštovanjem,
[Milan Petrović]

Back to top