Skip to content

Trubači Sutomore

Trubači Sutomore

500.00€

Trubači Sutomore kažu da svi vole i zahtevaju najbolje trubače naravno imate prava, jeste baš je tako. Možete nas pozvati blagovremeno i dobićete odgovarajuće trubače. Naš trubački orkestar je uglavnom najbolji u Sutomoru, pričekaćemo pravi vaš poziv za svadbu jer Veselje.

Trubači Sutomore

MILAN PETROVIĆ TRUBAČ;

Milan Petrović je rođen 1988 Godine i kao veoma mlad čovek postigao je mnogo dobrih uspeha u svojoj trubačkoj karijeri. Milan je takođe i kompozitor muzike u svom orkestru, komponuje, izvodi muziku različitog žanra: Music Džez, Roock, Classic… Imate priliku da ga pozovete i da svojim zvukom uveliča vaše veselje i da uživate u njegovoj muzici i pravom zvuku trube.
Kada nas pozivate imajte u vidu da smo najbolji trubači jer nas tako svi poznaju, Naš zvuk trube širi dosta emocije i dosta prijatnog zvuka. Kao što smo napomenuli sviramo svaku vrstu muzike samo je vaše da odaberete vaše omiljene pesme i kažete šta želite.

Trubaci i pravi Šhow uz najbolje i iskusne trubače za sva vasa veselja. Bavimo se muzikom od 2001 godine , imamo svoje iskustvo sa raznih umešćom. Pobeđivali smo i dobijali prestižnih nagrada u Guči, Požarevcu, Boljevcu… Osvajali smo dosta nagrada koje su nama stvarno vrednije od svega. Prva truba, Najbolji orkestar i Najbolje kolo odsvirano.

Trubači za venčanja

Trubači za veridbe

Trubači za punoletstva

Trubači za proslave

Trubači za rođenje

deteta.

Trubači Sutomore cena cenovnik cene Kontakt JEFFTINI TRUBAČI

Trubači za svadbe Sutomore, Trubači Sutomore za svadbe, Trubači iz Sutomore, Najbolji trubači Balkan Brass svira samo za Vas. Svadbarski trubači za veselja slavlja, rođenja, rođendane, punoletstva, proslave, mature, krštenja, devojačko veče, momačko veče, slave i raznih iznenađenja samo vašem pozivom.

Naš trubački orkestar je mnogim slučajevima uveseljavao i tužne ljude kojima nije stalo ni do muzike, al eto toje naša čarolija i možete uživati uz trubači uživo bilo kako. Svako ima pravo da naruči pesmu po svojoj volji. Gostujemo po raznim televizijama RTS, PINK, RADIO BEOGRAD i mnogim drugim TV emisijama.

Iznajmljivanje trubača za snimanje filmova, serija i reklama SVADBE u Sutomoru

Naš trubački orkestar je uvek spreman za Vas, naš trubački orkestar je iskusniji u bilo kom položaju i te kako zna da uraspoloži svaku vašu želju i radost.

Naš orkestar je poznatiji po naj razumnoj ceni, uvek možemo vam izaći u susretu i prilagoditi vaš određeni budžet za svadbe i veselja. Zato su Trubaci Sutomore od  50 € do 1000eu. U celoj Srbiji sviramo svih slavlja nepravimo pitanje i odakle nas pozivate, naš trubački orkestar je uvek spreman i sa osmehom ćemo vas ispoštovati uz najboljoj pesmi. Naša truba je instrument koji vas čini srećnim

Naša cena dolaska je uglavnom ista svakom, negledamo mi tako ozbiljno našu cenu dolaska mi zatim gledamo da ima što više bakšiža i da budemo zadovoljni kao što ćete vi biti našem sviranju. Naše Cene su uglavnom realne mogućnostima vašim prijateljima familijama i drugarima.. Nama svejedno znači bilo ko nas od vas poziva. Blagovremeno i sigurno nas možete obezbediti i rezervisati vaš datum slavlja, Potrebno je unapred nas pozvati u toku sedmice jer mesec dana unapred.

Čekamo vaš poziv odmah nam se javite, Sa zadovoljstvom ćemo vas ispoštovati jer smo najbolji trubaci Sa garancijom dolazimo vašem pozivom u Srbiji i okoline isključivo unapred vašem pozivom.

Back to top