Skip to content

Trubači Tivat

najbolji trubaci

Trubači Tivat

500,00€

Trubači Tivat – Želim podijeliti s vama detalje o Trubačima Tivat, poznatom trubačkom ansamblu iz Crne Gore. Trubači Tivat su osnovani prije više od dvadeset godina s ciljem očuvanja i promocije tradicionalne crnogorske muzike i plesa.

Članovi ansambla su talentirani muzičari i plesači koji su posvećeni sviranju tradicionalnih instrumenata poput trube, gajde i bubnja, te izvođenju autohtonih narodnih plesova. Njihov repertoar obuhvata širok spektar tradicionalnih crnogorskih melodija i koreografija koje su prenosili s koljena na koljeno.

Trubači iz Tivata redovito nastupaju na nacionalnim i međunarodnim folklornim festivalima, te su stekli reputaciju vrhunskih izvođača tradicionalne crnogorske muzike. Njihove energične i zanosne izvedbe privlače veliki broj posjetitelja i oduševljavaju ljubitelje folklora diljem svijeta.

Osim što njeguju tradiciju, Trubači Tivat također sudjeluju u edukativnim programima i radionicama kako bi prenijeli svoje znanje i ljubav prema folklornom stvaralaštvu mlađim generacijama. Njihov rad doprinosi očuvanju kulturnog identiteta Crne Gore i promociji njenog bogatog folklornog nasljeđa.

Uz podršku lokalne zajednice i ljubitelja tradicionalne crnogorske muzike, Trubači Tivat nastavljaju s uspješnim radom i nastupima te doprinose promociji i očuvanju bogate kulturne baštine Crne Gore.

Trubači Tivat

Trubači Tivat

Poštovani klijenti,

Imamo zadovoljstvo predstaviti Vam naše vrhunske trubače Tivat koji su specijalizirani za glamurozne svadbe. Naša trubačka grupa donosi nezaboravnu atmosferu vašem posebnom danu i osigurava da svaki trenutak bude obilježen zvucima tradicionalne crnogorske muzike.

Naši trubači za svadbe imaju bogato iskustvo nastupanja na svadbama diljem Crne Gore i regiona te su poznati po svojoj profesionalnosti i talentu. Svaki član grupe posvećen je pružanju vrhunskog muzičkog doživljaja i garantira da će vaša svadba biti upotpunjena jedinstvenim zvucima trube.

Kombinirajući tradicionalne melodije sa modernim pristupom, naši trubači Tivat za svadbe stvaraju magičnu atmosferu koja će oduševiti vas i vaše goste. Bez obzira jeste li ljubitelj tradicionalne muzike ili preferirate suvremenije ritmove, naša trubačka grupa prilagodit će se vašim željama i osigurati da svaki segment svadbene proslave bude poseban.

Ne oklijevajte kontaktirati nas kako bismo zajedno stvorili nezaboravan svadbeni doživljaj uz zvuke trube. Veselimo se suradnji s vama i pružanju vrhunske usluge koja će vašu svadbu učiniti magičnom i nezaboravnom.

Poštovani,
Cijena iznajmljivanja trubača u Tivtu može varirati ovisno o raznim faktorima. Generalno, cijena angažiranja trubača za svečane prilike poput vjenčanja, rođendana ili drugih proslava može biti u rasponu od 200 do 500 eura. Ova cijena obično uključuje nastup trubača u trajanju od otprilike sat vremena.

Međutim, cijena može biti viša u slučaju kada se traži duži nastup ili dodatne usluge poput sviranja na nekoliko lokacija ili prilagodbe repertoara po želji klijenta. Također, cijena može ovisiti o renomeu i popularnosti samih trubača, pa je moguće da neki poznatiji sastavi imaju više cjenovne standarde.
Važno je napomenuti da prilikom dogovaranja cijene s trubačima u Tivtu treba uzeti u obzir i dodatne troškove poput prijevoza, smještaja ili eventualnih drugih potrebnih troškova. Preporučuje se da se unaprijed dogovore svi uvjeti angažiranja kako bi se izbjegle eventualne nesporazume ili neugodnosti.

Ukratko, cijena angažiranja trubača u Tivtu može varirati ovisno o specifičnim potrebama i zahtjevima klijenta, te je preporučljivo detaljno se informirati o ponudi trubača prije donošenja konačne odluke o angažmanu.

Srdačan pozdrav.

Back to top