Trubači Trebinje

Trubači Trebinje

Trubači Trebinje kažu da svi Bosanci vole i zahtevaju najbolje trubače, naravno imate prava, jeste baš tako. Možete nas pozvati blagovremeno i dobićete odgovarajuće trubače. Naš trubački orkestar je uglavnom najbolji u Aleksincu, pričekaćemo pravi vaš poziv za svadbu jer Veselje.

Trubači Trebinje

Trubači Trebinje cijena cenovnik cijene Kontakt JEFFTINI TRUBAČI

Trubači za svadbe Trebinje, Trubači Trebinje za svadbe, Trubači iz Trebinja. Najbolji trubači Balkan Brass svira samo za Vas. Svih vrsta slavlja i veselja sviramo u Trebinju. Svadbarski trubači za veselja, slavlja, rođenja, rođendane, punoletstva, proslave, mature, krštenja, devojačko veče, momačko veče, slave i raznih iznenađenja samo vašem pozivom.

Naš trubački orkestar je mnogim slučajevima uveseljavao i tužne ljude kojima nije stalo ni do muzike, al eto toje naša čarolija i možete uživati uz trubači uživo Trebinje bilo kako. Svako ima pravo da naruči pesmu po svojoj volji. Gostujemo po raznim televizijama RTS, PINK, RADIO BEOGRAD i mnogim drugim TV emisijama.

Iznajmljivanje trubača za snimanje filmova, serija i reklama SVADBE – Trubači Trebinje

Naš trubački orkestar je uvek spreman za Vas, naš trubački orkestar je iskusniji u bilo kom položaju i te kako zna da uraspoloži svaku vašu želju i radost.

Naš orkestar je poznatiji po naj razumnoj ceni, uvek možemo vam izaći u susretu i prilagoditi vaš određeni budžet za svadbe i veselja. Zato su Trubaci od  500 € do 1.000eu. U celoj Srbiji sviramo svih slavlja nepravimo pitanje i odakle nas pozivate, naš trubački orkestar je uvek spreman i sa osmehom ćemo vas ispoštovati uz najboljoj pesmi. Naša truba je instrument koji vas čini srećnim

Naša cena dolaska je uglavnom ista svakom, negledamo mi tako ozbiljno našu cenu dolaska mi zatim gledamo da ima što više bakšiža i da budemo zadovoljni kao što ćete vi biti našem sviranju. Trebinje cene su uglavnom realne mogućnostima vašim prijateljima familijama i drugarima.. Nama svejedno znači bilo ko nas od vas poziva. Blagovremeno i sigurno nas možete obezbediti i rezervisati vaš datum slavlja, Potrebno je unapred nas pozvati u toku sedmice jer mesec dana unapred.

MILAN PETROVIĆ TRUBAČ;

Milan Petrović je rođen 1988 Godine i kao veoma mlad Čovek postigao je mnogo dobrih uspeha u svojoj trubačkoj karijeri. Milan je takođe i kompozitor muzike u svom orkestru, komponuje, izvodi muziku različitog žanra: Music Džez, Roock, Classic… Imate priliku da ga pozovete i da svojim zvukom uveliča vaše veselje i da uživate u njegovoj muzici i pravom zvuku trube. Nije džabe Pobednik Guče jer to nemože baš svako, Milan je veliki talentovani muzičar od kog se plašu sve njegove Kolege.
Kada nas pozivate imajte u vidu da smo najbolji trubači jer nas tako svi poznaju i tražu, Naš zvuk trube širi dosta emocije i dosta prijatnog zvuka! Kao što smo napomenuli sviramo svaku vrstu muzike samo je vaše da odaberete vaše omiljene pesme i kažete šta želite unapred. Kao na slici vidite veliko raspoloženje mladencima kako se smehu i uživaju, Trubaci i pravi Šhow uz najbolje i iskusne trubače. Bavimo se muzikom od 2001 godine , imamo svoje iskustvo sa raznih umešćom. Pobeđivali smo i dobijali prestižnih nagrada u Guči, Požarevcu, Boljevcu… Osvajali smo dosta nagrada koje su nama stvarno vrednije od svega. Prva truba, Najbolji orkestar i Najbolje kolo odsvirano.

Trubači za venčanja
Trubači za veridbe
Trubači za punoletstva
Trubači za proslave
Trubači za rođenje deteta.

Naš trubački orkestar Milana Petrovića je mnogim srcima ostavio lepo raspoloženje, sa zadovoljstvom svakog ispoštuje kao po pravilu dogovora. Nemoj te sumnjati u našem orkestru već imajte svoje interesovanje za našeg orkestra.
Kao naš orkestar nećete sigurno naći jer mi vam nudimo sve vrste muzike i savetujemo kako i šta je najbolje, to vam samo kažemo iz našeg velikog iskustva kad je najbolje da vam ostupimo i podignemo sve na noge. Naša profesionalnost je uvek bila na svom mestu Organizujete najbolje trubače kako je vreme, nečekajte jer biće vam posle kasno, najbolje trubače se odmah rezervišu.

Trubaci

Čekamo vaš poziv odmah nam se javite, Sa zadovoljstvom ćemo vas ispoštovati jer smo najbolji trubaci. Sa garancijom dolazimo vašem pozivom u Srbiji i okoline isključivo unapred vašem pozivom.