Trubači za sahrane

Trubači za sahrane

Trubači za sahrane isključivo vašem pozivom, dolazimo blagovremenom vašem pozivom u celoj Srbiji. Nemate razloga da brinete trubači su vam uvek dostupni.

Trubači za sahrane

ZVANIČNI DUVAČKI POGREBNI ORKESTAR PLEH MUZIKA TRUBAČI ZA SAHRANE SRBIJA

Muzika i veselje dočekuju čoveka pri rođenju, pesma ga prati kroz život i na kraju ona je opet tu da ga poslednja isprati. ” Vodeći se ovom mišlju, mi smo oformili naš trubački pogrebni orkestar koji možete pozvati da Vam pomogne u ispraćaju Vaše drage osobe. Naš orkestar, sastavljen je od profesionalnih školovanih muzičara koji dugi niz godina krajnje profesionalno obavljaju ovu delatnost na sahranama, opelima, kremacija, polaganjima urne, pomenima, ispraćajima… Nastupamo kao orkestar, ali i pojedinačno – truba, violina, crkveni hor – sve u zavisnosti od želje klijenata. U repertoaru koji sviramo nalaze se pogrebni marševi, starogradske pesme, romanse, romske pesme, sevdalinke, klasična muzika… Trudimo se svima da izađemo u susret onoliko koliko je u našoj moći, naravno da to bude sa ukusom uzimajući u obzir o kakvom događaju je reč. Smrt je uvek bila i ostaće najtužniji i najpotresniji događaj u životima svih nas, i zato smo mi tu za Vas da na najdostojanstveniji način ispratimo najmilije i ublažimo bol najbližih koliko je moguće u najtežim trenucima. Muzika je značajan deo života svih nas i zato ne čudi činjenica da sve veći broj ljudi izražava želju da njihov odlazak na večni počinak bude ispraćen baš uz zvuke neke melodije koja je na neki način njima bila bliska i koja je bila značajan deo života koji su proživeli. Orkestar Balkan

Pleh muzika za sahrane su nešto obično ako je pokojnik/pokojnica ostavio/ostavila! Ako je to tako onda trebate to obećanje ispuniti uz trubače, stojimo vam na raspolaganju možete nas kontaktirati. Trubači za sahrane sviraju svu vrstu muzike ali bez posmrtni marš i muziku za tugu neprolazi..

Potrebno je unapred nas kontaktirati ili preporučiti vašim prijateljima, lako ćemo doći do vas uz pomoć vašeg pozivanja. Trubači za sahrane cena, cene, cenovnik, telefon, kontakt.